
Producent
Opcja
Enzym ANTYPIANA

Antypiana jest stosowana do zacierów zbożowych w celu zniwelowania dużej produkcji piany podczas gwałtownej fermentacji, która podwaja objętość zacieru.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Enzym SCUKRZAJĄCY do Zacierów Zbożowych

Enzym scukrzający jest stosowany do mąki, ziemniaków oraz ześrutowanego żyta, pszenicy, kukurydzy itp. w celu rozłożenia skrobi na cukry fermentowalne, aby drożdże w trakcie procesu fermentacji przerobiły wsad.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Enzym UPŁYNNIAJĄCY do Zacierów Zbożowych

Enzym upłynniający jest stosowany do mąki, ziemniaków oraz ześrutowanego żyta, pszenicy, kukurydzy itp. w celu upłynnienia skrobi, którą stosuje się do przygotowania zacieru zbożowego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny

