
Producent
Wskaźnik Pomiaru Cukru CUKROMIERZ -4/+34 °Blg / dokł 2°Blg

Wskaźnik do określenia zawartości cukru w zacierze i w winie oraz innych roztworach na podstawie gęstości płynu w stopniach Ballinga (Blg).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Wskaźnik Pomiaru Cukru CUKROMIERZ -5/+35°Blg / dokł 0,5°Blg

Wskaźnik do określenia zawartości cukru w zacierze i w winie oraz innych roztworach na podstawie gęstości płynu w stopniach Ballinga (Blg).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Wskaźnik Pomiaru Cukru CUKROMIERZ 20/45°Blg / dokł 0,5°Blg

Wskaźnik do określenia zawartości cukru w zacierze i w winie oraz innych roztworach na podstawie gęstości płynu w stopniach Ballinga (Blg).
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny



