Producent
Wskaźnik Pomiaru Cukru CUKROMIERZ -4/+32°Blg / dokł 0,5°Blg Uniwersalny
Cukromierz przeznaczony jest do pomiaru stężenia cukru oraz potencjalnego alkoholu % w procesie produkcji win domowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Wskaźnik Pomiaru Cukru CUKROMIERZ -4/+34 °Blg / dokł 2°Blg
Wskaźnik do określenia zawartości cukru w zacierze i w winie oraz innych roztworach na podstawie gęstości płynu w stopniach Ballinga (Blg).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Wskaźnik Pomiaru Cukru CUKROMIERZ -5/+35°Blg / dokł 0,5°Blg
Wskaźnik do określenia zawartości cukru w zacierze i w winie oraz innych roztworach na podstawie gęstości płynu w stopniach Ballinga (Blg).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Wskaźnik Pomiaru Cukru CUKROMIERZ 20/45°Blg / dokł 0,5°Blg
Wskaźnik do określenia zawartości cukru w zacierze i w winie oraz innych roztworach na podstawie gęstości płynu w stopniach Ballinga (Blg).
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Wskaźnik Pomiaru Cukru UNIWERSALNY WINO -5/+32°Blg 10-18% 3 skale DUŻY
Wskaźnik uniwersalny "Wino" przeznaczony jest do pomiaru stężenia cukru oraz potencjalnego alkoholu w procesie produkcji win domowych. Skale we wskaźniku określają zawartość cukru °Blg, potencjalne stężenie alkoholu "nastawu" 10-18% vol oraz potencjalne stężenie alkoholu "po fermentacji" 10-19% vol.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny