
Opcja
Enzym ANTYPIANA

Antypiana jest stosowana do zacierów zbożowych w celu zniwelowania dużej produkcji piany podczas gwałtownej fermentacji, która podwaja objętość zacieru.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Enzym Pektolityczny STRONGFERM PEKTOENZYM

STRONGFERM PEKTOENZYM to preparat enzymatyczny ułatwiający uzyskanie soku z owoców.
Dostępność: duża ilość
Enzym Pektolityczny TURBO STAR PEKTOLAZA PECTOLASE

Enzym rozkładający ścianę komórkową i pektynę w owocach ułatwiający uzyskiwanie soku z owoców.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Enzym REDUKUJĄCY LEPKOŚĆ do Zacierów Zbożowych

Enzym gorzelniczy redukujący lepkość stosuje się do rozkładania polisacharydów niefermentowalnych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Enzym SCUKRZAJĄCY do Zacierów Zbożowych

Enzym scukrzający jest stosowany do mąki, ziemniaków oraz ześrutowanego żyta, pszenicy, kukurydzy itp. w celu rozłożenia skrobi na cukry fermentowalne, aby drożdże w trakcie procesu fermentacji przerobiły wsad.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Enzym UPŁYNNIAJĄCY do Zacierów Zbożowych

Enzym upłynniający jest stosowany do mąki, ziemniaków oraz ześrutowanego żyta, pszenicy, kukurydzy itp. w celu upłynnienia skrobi, którą stosuje się do przygotowania zacieru zbożowego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
KWASEK CYTRYNOWY SPOŻYWCZY E330

Kwas cytrynowy jest używany jako regulator kwasowości i przeciwutleniacz w produktach spożywczych, a także jako kwasowy środek myjący w różnych procesach czyszczących.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
PIROSIARCZYN POTASU E224 SPOŻYWCZY - PUDEŁKO

Pirosiarczyn potasu jest powszechnie stosowanym do stabilizacji moszczów, aby zabezpieczyć przed rozwojem bakterii i dzikich drożdży podczas fermentacji oraz win, aby zatrzymać fermentację, zabezpieczyć przed utlenianiem, ustabilizować barwę oraz klarowność.
Dostępność: brak towaru
Wysyłka w: 24 godziny
PIROSIARCZYN POTASU E224 SPOŻYWCZY - TOREBKA

Pirosiarczyn potasu jest powszechnie stosowanym do stabilizacji moszczów, aby zabezpieczyć przed rozwojem bakterii i dzikich drożdży podczas fermentacji oraz win, aby zatrzymać fermentację, zabezpieczyć przed utlenianiem, ustabilizować barwę oraz klarowność.
Dostępność: brak towaru
Wysyłka w: 24 godziny
PIROSIARCZYN SODU E223 SPOŻYWCZY - PUDEŁKO

Pirosiarczyn sodu jest powszechnie stosowanym, dozwolonym konserwantem. Zapewnia ochronę produktu spożywczego przed rozwojem grzybów i bakterii.
Dostępność: brak towaru
Wysyłka w: 24 godziny
PIROSIARCZYN SODU E223 SPOŻYWCZY - TOREBKA

Pirosiarczyn sodu jest powszechnie stosowanym, dozwolonym konserwantem. Zapewnia ochronę produktu spożywczego przed rozwojem grzybów i bakterii.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny



