Producent
Odkażanie i dezynfekcja akcesoriów winiarskich jest istotna, aby zapewnić czystość i bezpieczeństwo procesu produkcji wina. Akcesoria, takie jak fermentory, balony, mieszadła i lejki, powinny być dokładnie umyte, a następnie zanurzone w środku dezynfekcyjnym przez zalecany czas, a na koniec starannie opłukane i osuszone, aby uniknąć niepożądanych wpływów na jakość wina.
Pirosiarczyn Potasu E224 100g (p)
Pirosiarczyn potasu jest powszechnie stosowanym do stabilizacji moszczów, aby zabezpieczyć przed rozwojem bakterii i dzikich drożdży podczas fermentacji oraz win, aby zatrzymać fermentację, zabezpieczyć przed utlenianiem, ustabilizować barwę oraz klarowność.
Dostępność: brak towaru
Pirosiarczyn Potasu E224 100g (t)
Pirosiarczyn potasu jest powszechnie stosowanym do stabilizacji moszczów, aby zabezpieczyć przed rozwojem bakterii i dzikich drożdży podczas fermentacji oraz win, aby zatrzymać fermentację, zabezpieczyć przed utlenianiem, ustabilizować barwę oraz klarowność.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Pirosiarczyn Potasu E224 500g (p)
Pirosiarczyn potasu jest powszechnie stosowanym do stabilizacji moszczów, aby zabezpieczyć przed rozwojem bakterii i dzikich drożdży podczas fermentacji oraz win, aby zatrzymać fermentację, zabezpieczyć przed utlenianiem, ustabilizować barwę oraz klarowność.
Dostępność: brak towaru
Pirosiarczyn Potasu E224 500g (t)
Pirosiarczyn potasu jest powszechnie stosowanym do stabilizacji moszczów, aby zabezpieczyć przed rozwojem bakterii i dzikich drożdży podczas fermentacji oraz win, aby zatrzymać fermentację, zabezpieczyć przed utlenianiem, ustabilizować barwę oraz klarowność.
Dostępność: brak towaru
Pirosiarczyn Sodu E223 100g (p)
Pirosiarczyn sodu jest powszechnie stosowanym, dozwolonym konserwantem. Zapewnia ochronę produktu spożywczego przed rozwojem grzybów i bakterii.
Dostępność: brak towaru
Pirosiarczyn Sodu E223 100g (t)
Pirosiarczyn sodu jest powszechnie stosowanym, dozwolonym konserwantem. Zapewnia ochronę produktu spożywczego przed rozwojem grzybów i bakterii.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Pirosiarczyn Sodu E223 500g (p)
Pirosiarczyn sodu jest powszechnie stosowanym, dozwolonym konserwantem. Zapewnia ochronę produktu spożywczego przed rozwojem grzybów i bakterii.
Dostępność: brak towaru
Pirosiarczyn Sodu E223 500g (t)
Pirosiarczyn sodu jest powszechnie stosowanym, dozwolonym konserwantem. Zapewnia ochronę produktu spożywczego przed rozwojem grzybów i bakterii.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Regularne dezynfekowanie akcesoriów winiarskich jest kluczowe, aby utrzymać czystość i jakość wina. Należy również pamiętać, że każdy środek dezynfekcyjny może mieć swoje zalecenia dotyczące stosowania i dawkowania, dlatego warto dokładnie przeczytać etykietę i zalecenia producenta.