Alfaamylaza Enzym UPŁYNNIAJĄCY 500ML do Zacierów Zbożowych
Enzym upłynniający jest stosowany do mąki, ziemniaków oraz ześrutowanego żyta, pszenicy, kukurydzy itp. w celu upłynnienia skrobi, którą stosuje się do przygotowania zacieru zbożowego. Enzym upłynniający stosuje się przez zastosowaniem enzymu scukrzającego.
Dostępność: brak towaru
Alfaamylaza Enzym UPŁYNNIAJĄCY 50ML do Zacierów Zbożowych
Enzym upłynniający jest stosowany do mąki, ziemniaków oraz ześrutowanego żyta, pszenicy, kukurydzy itp. w celu upłynnienia skrobi, którą stosuje się do przygotowania zacieru zbożowego. Enzym upłynniający stosuje się przez zastosowaniem enzymu scukrzającego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Chmiel Cascade (PL) Granulat T-90 100g
Chmiel Cascade słynie z intensywnego i złożonego aromatu. Dominują nuty cytrusowe (grejpfrut, limonka), kwiatowe (róża, lawenda) oraz owocowe (mango, truskawka). Niektórzy wyczuwają również delikatne akcenty ziołowe i żywiczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Chmiel Lubelski (PL) Granulat T-90 100g
Chmiel Lubelski to polska odmiana chmielu aromatycznego. Ma charakterystyczny ziołowy, korzenny i owocowy aromat. Nadaje się do piw typu ale, lager, piwa pszenicznego i piwa piwnego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Chmiel Marynka (PL) Granulat T-90 100g
Chmiel Marynka to popularna polska odmiana chmielu goryczkowego, ceniona za wszechstronność i przyjemny aromat. Nadaje piwu wyraźną goryczkę oraz przyjemny, cytrusowy aromat. Chmiel Marynka jest często używany do piw typu pils, lager i ale.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Chmiel Saaz (PL) Granulat T-90 100g
Chmiel Saaz w granulacie T-90 to odmiana chmielu aromatycznego, która jest popularna wśród piwowarów ze względu na swój delikatny, kwiatowy i ziołowy aromat. Saaz nadaje piwu charakterystyczną goryczkę i jest często używany do piw typu pilzner, lager i ale.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Enzym ANTYPIANA 500ML Odpieniacz do Zacierów i Nastawów
Antypiana jest stosowana do zacierów zbożowych w celu zniwelowania dużej produkcji piany podczas gwałtownej fermentacji, która podwaja objętość zacieru.
Dostępność: brak towaru
Enzym ANTYPIANA 50ML Odpieniacz do Zacierów i Nastawów
Antypiana jest stosowana do zacierów zbożowych w celu zniwelowania dużej produkcji piany podczas gwałtownej fermentacji, która podwaja objętość zacieru.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Enzym Pektolityczny PEKTOFRUIT 20ML
Wysokoskodensowany uniwersalny pektolityczny preparat enzymatyczny do przerobu owoców, miazgi owocowej i do depektynizacji soku. Niezbędny do stosowania przy wyciskaniu soków z owoców w prasie do owoców. Dodanie enzymu Pektofruit powoduje rozluźnienie struktury komórek i zwiększa ilość uwalnianego soku z owoców.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Enzym REDUKUJĄCY LEPKOŚĆ 500ML do Zacierów Zbożowych
Enzym gorzelniczy redukujący lepkość stosuje się do rozkładania polisacharydów niefermentowalnych.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Enzym REDUKUJĄCY LEPKOŚĆ 50ML do Zacierów Zbożowych
Enzym gorzelniczy redukujący lepkość stosuje się do rozkładania polisacharydów niefermentowalnych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Glukoamylaza Enzym SCUKRZAJĄCY 500ML do Zacierów Zbożowych
Enzym scukrzający glukoamylaza jest stosowany do mąki, ziemniaków oraz ześrutowanego żyta, pszenicy, kukurydzy itp. w celu rozłożenia skrobi na cukry fermentowalne, aby drożdże w trakcie procesu fermentacji przerobiły wsad.
Dostępność: brak towaru
Glukoamylaza Enzym SCUKRZAJĄCY 50ML do Zacierów Zbożowych
Enzym scukrzający glukoamylaza jest stosowany do mąki, ziemniaków oraz ześrutowanego żyta, pszenicy, kukurydzy itp. w celu rozłożenia skrobi na cukry fermentowalne, aby drożdże w trakcie procesu fermentacji przerobiły wsad.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Pirosiarczyn Potasu E224 100g (p)
Pirosiarczyn potasu jest powszechnie stosowanym do stabilizacji moszczów, aby zabezpieczyć przed rozwojem bakterii i dzikich drożdży podczas fermentacji oraz win, aby zatrzymać fermentację, zabezpieczyć przed utlenianiem, ustabilizować barwę oraz klarowność.
Dostępność: brak towaru
Pirosiarczyn Potasu E224 100g (t)
Pirosiarczyn potasu jest powszechnie stosowanym do stabilizacji moszczów, aby zabezpieczyć przed rozwojem bakterii i dzikich drożdży podczas fermentacji oraz win, aby zatrzymać fermentację, zabezpieczyć przed utlenianiem, ustabilizować barwę oraz klarowność.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Pirosiarczyn Potasu E224 500g (p)
Pirosiarczyn potasu jest powszechnie stosowanym do stabilizacji moszczów, aby zabezpieczyć przed rozwojem bakterii i dzikich drożdży podczas fermentacji oraz win, aby zatrzymać fermentację, zabezpieczyć przed utlenianiem, ustabilizować barwę oraz klarowność.
Dostępność: brak towaru
Pirosiarczyn Potasu E224 500g (t)
Pirosiarczyn potasu jest powszechnie stosowanym do stabilizacji moszczów, aby zabezpieczyć przed rozwojem bakterii i dzikich drożdży podczas fermentacji oraz win, aby zatrzymać fermentację, zabezpieczyć przed utlenianiem, ustabilizować barwę oraz klarowność.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Regulator Kwasowości KWASEK CYTRYNOWY Spożywcy E330 100G
Kwas cytrynowy jest używany jako regulator kwasowości i przeciwutleniacz w produktach spożywczych, a także jako kwasowy środek myjący w różnych procesach czyszczących.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Soda Oczyszczona 1kg Wodorowęglan Sodu Spożywczy
Soda oczyszczona 1kg - wielozadaniowe, naturalne źródło oczyszczania dla Twojego domu i zdrowia.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny